Kortepohjalainen

Kortepohjan Asukkaat ry julkaisee perinteikästä Kortepohjalainen-kaupunginosalehteä.

Vuoden 2007 alusta alkaen vuoteen 2018 lehti on julkaistu neljä kertaa vuodessa: maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun alussa. Aiemmin on julkaistu keskimäärin kaksi numeroa / vuosi.

Lehden painos on ollut 7000 kappaletta. Aiempia numeroita voi lukea myös Kortepohjan kirjastolla.

Vuoden 2019 alusta lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa toukokuun loppupuolella ja ennen joulua. Painosmäärä on 5000 kpl ja lehti jaetaan noutopisteisiin kuten Kortepohjan kirjastoon, Saleen sekä Länsiväylän K-Supermarkettiin. Lisäksi lehti julkaistaan digiversiona  mm. Kortepohjan asukkaat ry:n ylläpitämässä Kortepohjan kaupunginosa facebook ryhmässä.

Korona on aiheuttanut vaikeuksia mainostajillemme, joten sen vuoksi Kortepohjalainen lehti ilmestyy seuraavan kerran toukokuussa 2021 juuri ennen kunnallisvaalien ennakkoäänestyksen alkamista.

Aineiston toimittaminen lehteen

Juttuideat ja muut lehteen liittyvät asiat voit toimittaa esimerkiksi sähköpostitse lehti@kortepohja.info.Aineiston jättöpäivät ovat toukokuun 20. päivä ja marraskuun 27. päivä. Seuraava lehti ilmestyy 26.05.2021 ja painosmäärä on 4200 kpl.

Olemme poikkeustilanteessa päättäneet laskea palsta mm. hinnan ilmoituksille 0,5 euroon.

Ohjeet ilmoittajille

Ilmoitushinta 0,6 e / pmm

Uutta! Edullinen neljän kerran ilmoituspaketti 0,55 e / pmm (samankokoinen ilmoitustila neljässä peräkkäisessä Kortepohjalaisessa).

Etusivulla 0,8 e / pmm (neljän ilmoituksen sarja: 0,7 e / pmm, muuten kuten edellä).

Leveydet: 1 palsta 46 mm, 2 palstaa 99 mm, 3 palstaa 152 mm, 4 palstaa 204 mm ja 5 palstaa 257 mm.


Aineisto mieluiten sähköisesti osoitteella lehti@kortepohja.info

Yhteisöpalsta

Yhteisöpalstalla yhdistysten ja muiden yhteisöjen tapahtumatiedot ja yhteystiedot korvauksetta. Aineisto mieluiten sähköisesti osoitteella lehti@kortepohja.info

Toimituskunta

Lehden toimituskuntana toimii Kortepohjan asukkaat Ry:n toimikunta.

sähköposti lehti@kortepohja.info

Alisivut (1): [Nimetön]
Comments